Γενικοί Όροι – Όροι Συνναλαγής

Το www.dieuxon.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών βάπτισης και γάμου μέσω του Διαδικτύου. Λειτουργεί με την υποστήριξη της εταιρείας :

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΗΣ
ΑΦΜ: 070771021
ΔΟΥ:  Ζ’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Όροι Χρήσης

Παρακάτω παραθέτουμε τους όρους που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του. Σκοπός του κειμένου αυτού είναι να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας, ώστε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά μας.

Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οφείλει να διαβάει και να μελετήσει προσεκτικά τις παρακάτω παραγράφους καθώς και τις παραγράφους ”Μέθοδοι αποστολής”, ”Τρόποι πληρωμής”, ”Πολιτική επιστροφών -αλλαγών προιόντων”, πρίν απο την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους.

Το www.dieuxon.gr δύναται οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης  και τις προυποθέσεις , οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές.

Το www.dieuxon.gr καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται κάθε φορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα να είναι κατά το δυνατόν ακριβή και αληθή.

Ο χρήστης/επισκέπτης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες και τα προιόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , υποχρεούται να το κάνει σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη σε τρίτους, στη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ήσε πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Επιλογές Χρηστών

Σαν χρήστες έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να διορθώσετε τα στοιχεία σας, να προσθέσετε διαφορετικές διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης των προϊόντων σας και φυσικά το δικαίωμα της επιλογής διαγραφής των στοιχείων σας από τα αρχεία μας. Το www.dieuxon.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄αυτόν.

Διαθεσιμότητα

Το www.dieuxon.gr κρατάει το δικαίωμα να μην προλάβει να ενημερώσει εγκαίρως την ιστοσελίδα του καταστήματος με το απόθεμα  του είδους. Στην περίπτωση παραγγελίας ενός είδους απο τον πελάτη,που δεν έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα ότι το προιον βρίσκεται σε έλλειψη, ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά και θα γίνεται περαιτέρω συνεννόηση για την τοποθέτηση της παραγγελίας σαν backorder ή για την ακύρωση της.(Περισσότερες λεπτομέρειες ανατρέξτε στην παράγραφο  “Αλλαγές και επιστροφές”)

Τιμές Των Πωλούμενων Προϊόντων

Οι τιμές για τους επισκέπτες μας εμφανίζονται συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%. Επίσης οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος αποστολής το οποίο υπολογίζεται κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της παραγγελίας. Το www.dieuxon.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων του χωρίς προειδοποίηση.

Χρώματα

Τα χρώματα των προϊόντων ενδέχεται να έχουν μικρές διαφορές με την πραγματικότητα λόγο των συνθηκών φωτογράφισης και τις ρυθμίσεις στην οθόνη του κάθε χρήστη. Το www.dieuxon.gr δεν φέρει καμιά ευθήνη για την λάθος εκτίμηση του χρώματος των προϊόντων από τον χρήστη.

Έκδοση Παραστατικού

Κατόπιν δικής σας συνεννόησης, η παραγγελία σας μπορεί να συνοδεύεται με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο πώλησης αγαθών. Το τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες , εφόσον συμπληρώσουν στη φόρμα εγγραφής, τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το www.dieuxon.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακυρώσετε μια παραγγελία η οποία έχει ήδη καταχωρηθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

 1. Στέλνοντας email στο info@dieuxon.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , με επικεφαλίδα ”Ακύρωση παραγγελίας Νο…”
 2. Τηλεφωνικά στο  2310951341

Η ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τη στιγμή που θα παραδωθεί στην εταιρεία courrier ή στο πρακτορείο για την αποστολή της. Δεν θα γίνεται δεκτή κάποια ακύρωση πέραν αυτής της στιγμής.

Λόγω της άμεσης συνήθως διαθεσιμότητας των προιόντων μας , η παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία courier ή το πρακτορείο γίνεται την ίδια μέρα.

Αλλαγή – Επιστροφή Προϊόντων

Το www.dieuxon.gr κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη απο την αγορά του.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την αυστηρή πολιτική μας όσον αφορά τις αλλαγές-επιστροφές προτού προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή-επιστροφή  του προιόντος που έχει λάβει θα πρέπει εντός 2 εργασίμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της αγοράς:

 1. Να αποστείλλει με email στο info@dieuxon.gr This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it την αίτηση αλλαγής με θέμα ”Αίτηση αλλαγής της παραγγελίας Νο……”
 2. Να τηλεφωνίσει στο 231095134

Οι αλλαγές-επιστροφές των προιόντων θα γίνονται δεκτές εντός 10 εργασίμων ημερών απο την ημερομηνία αίτησης αλλαγής.

Οι αλλαγές-επιστροφές  των προιόντων πέραν αυτών των ημερών θα γίνονται δεκτές μόνο μετά απο επιλογή της “Δι Ευχών”

Προυποθέσεις αλλαγής-επιστροφής προιόντων

Το www.dieuxon.gr προσέχει για την ποιότητα των προιόντων που αποστέλλει και δεν ευθύνεται για  τυχόν ελαττώματα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής του προιόντος στην περίπτωση που :

 1. Το προιόν δεν τον ικανοποιεί
 2. Είναι ελαττωματικό
 3. Εχει αποσταλλεί λάθος προιόν απο αυτό που είχε παραγγείλει.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να αλλάξει ή επιστρέψει το προιόν ακολουθώντας την διαδικασία που αναφέρεται στην παράγραφο ”Αλλαγή ή επιστροφή προιόντων” και με απαραίτητη προυπόθεση:

 1. Να μην έχει  χαλάσει η συσκευασία του προιόντος
 2. Να μην είναι προιόν που έχει κατασκευαστεί ειδικά για τον πελάτη
 3. Να είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν κατά την αγορά
 4. Να μην είναι προιόν που αγοράστηκε με έκπτωση ή προσφορά και η εκπτωτική του τιμή αναφέρεται μέσα στην ιστοσελίδα μας ή περιλαμβάνεται στην κατηγορία ”Προσφορές”.

Για περιπτώσεις πελατών που έχουν έκπτωση για όλα μας τα είδη τα οποία όμως δεν ανήκουν στην παραπάνω περιγραφή του σημείου 4, τότε υπάρχει δυνατότητα αλλαγής-επιστροφής εφ’όσον πληρούνται τα υπόλοιπα σημεία (1-3).

Η αποστολή των προιόντων αλλαγής πραγματοποιείται μόνον αφού παραληφθούν και υποβληθούν σε έλεγχο ποιότητας τα προιόντα που επιστρέφονται.

Τρόπος αποστολής και έξοδα παράδοσης σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προιόντων

 

Σε περίπτωση λάθους αποστολής προιόντος τα έξοδα αποστολής βαραίνουν το www.dieuxon.gr

Στην περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προιόντος το www.dieuxon.gr επιβαρύνεται μόνο τα έξοδα  αποστολής της αλλαγής προς τον πελάτη.

 

Σε περίπτωση όπου το προιόν για αλλαγή ή επιστροφή δεν πληρεί τους παραπάνω προαναφερθέντες όρους της παραγράφου ”Αλλαγή-επιστροφή προιόντων”, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα έξοδα παράδοσης των προιόντων που επιστρέφονται  εξ’ολοκλήρου xωρίς αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε:

 1. Να χρησιμοποιείτε μία αναγνωρισμένη ταχυδρομική υπηρεσία για την επιστροφή ή αλλαγή της αγοράς  σας.
 2. Να συσκευάζετε το προιόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί προσεκτικά ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 3. Να τοποθετείτε μέσα στην συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο να μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να λύσουμε την οικονομική μας εκκρεμότητα, εφ’όσον το προιόν κριθεί ικανό προς επιστροφή – αλλαγή.
 4. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το www.dieuxon.gr για απώλεια , καθυστέρηση, κλοπή ή κακή διαχείριση του δέματος που αποστέλει ο πελάτης για αλλαγή -επιστροφή προιόντος.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή η παραλαβή επιστροφής ή αλλαγής προιόντος με αντικαταβολή προς το www.dieuxon.gr

Ολα τα προιόντα πρέπει να αποστέλλονται στο κατάστημα μας.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του www.dieuxon.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγλεμα, διεύθυνση, email κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.dieuxon.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Δωσιδικία & Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος του www.dieuxon.gr,  ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι τα Δικαστήρια.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

Το www.dieuxon.gr δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας απο μή κάτοχο, εφ’όσον δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Το www.dieuxon.gr και οι συνεργάτες του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος, χωρίς να εγγυάται ότι οι λειτουργίες του ή των server του , θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα κλπ

Αποδοχή Όρων

Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος του www.dieuxon.gr, έχουν διαβαστεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.